Wanneer je met hapklare brokken wilt leren

30 korte lessen en oefeningen om elke dag te doen...en wanneer je te druk bent kun je gerust een paar dagen overslaan. De lessen lopen niet weg. Je kunt dan gewoon verder gaan waar je gebleven was.

De Programma's

Akkoordbegeleiding I

Leer begeleiden op de piano door alleen akkoorden te lezen. Aan het einde van dit 30 dagen programma 'Akkoordbegeleiden I' weet jij wat je kunt doen om al het bovenstaande voor elkaar te krijgen.


In hapklare brokken krijg je beetje bij beetje de kennis en vaardigheden aangereikt die je nodig hebt om je te kunnen redden tijdens een repetitie of zelfs bij een optreden.

Gehoortraining I

Leer je oren beter gebruiken door de afstanden tussen tonen te horen...zelfs wanneer je niks van muziek afweet en geen noot kunt lezen.


Je gehoor kun je trainen op verschillende vlakken. Dit online programma van 30 dagen neemt je mee in de wereld van de intervallen.


Gehoortraining II

Het gehoor is een onmisbaar stuk gereedschap voor musici, laat staan koordirigenten. En al helemaal wanneer je werkt met amateurzangers.

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je zangers de verkeerde toon zingen? Dan kun je dat maar beter goed en scherp in de smiezen hebben voordat deze verkeerde toon erin slijt.

Je gehoor kun je trainen op verschillende vlakken. Dit online programma van 30 dagen neemt je mee in de wereld van de harmonieën en akkoorden.

Noten Leren Lezen

In 30 dagen leer je alle ins en outs van het lezen van noten. Van de notenbalk, sleutels en notennamen tot aan de voortekens.

Wanneer je altijd al eens noten hebt willen leren lezen dan is dit een uitkomst: niet alleen krijg je 30 dagen lang een video, maar je wordt ook uitgedaagd met oefeningen om je het lezen van noten helemaal eigen te maken.

De video's duren niet langer dan een paar minuten en bevatten alle uitleg die je nodig hebt. Met een korte to-the-point uitleg en leuke afwisselende oefeningen wordt het leren lezen van noten uit het stoffige karakter getrokken.

Leer de basistechnieken van het dirigeren

Ontdek hoe het zit met dit duidelijke en overzichtelijke e-book. GRATIS!

>