Leer je koor (Of Een Ieder Ander) begeleiden...

...in 30 dagen!

Leer je koor begeleiden op de piano… zelfs wanneer je geen noot kunt of wilt lezen.

Al 0 personen volgen dit programma!

Leer dé vaardigheid die onmisbaar is voor iedere dirigent bij het inzingen, repeteren en optreden

Even snel een inzinger begeleiden? Of tijdens het repeteren harmonische ondersteuning bieden aan je zangers? Of juist bij een optreden waar de pianist niet bij aanwezig kon zijn een begeleiding spelen?

En dit alles op basis van een paar akkoorden?

Aan het einde van dit 30 dagen programma 'Akkoordbegeleiden' weet jij wat je kunt doen om al het bovenstaande voor elkaar te krijgen.

In hapklare brokken krijg je beetje bij beetje de kennis en vaardigheden aangereikt die je nodig hebt om je te kunnen redden tijdens een repetitie of zelfs bij een optreden.

Uiteraard is het tempo waarin je het voor elkaar krijgt afhankelijk van je beginniveau, leertempo en tijdsinvestering.

Eén ding weet ik wel zeker:

Iedereen kan dit leren...ook jij!

Akkoordbegeleiding op de piano

Dit 30 Dagen Programma neemt je mee langs verschillende akkoorden, akkoordenschema's en begeleidingsfiguren. Daarnaast leg ik je in mijn handige 3-stappen plan uit hoe je elk akkoord kunt vinden. Ook wanneer je door dit hele programma bent gegaan. Doordat dit programma je verschillende begeleidingsfiguren aanbiedt, kun je uiteindelijk in de meest voorkomende muziekstijlen een begeleiding uit je mouw schudden. Uiteraard krijg je naast 30 videolessen ook een worksheet bij elke les. Deze zet je op je piano of keyboard zodat je altijd klaar bent om te gaan.

Leer in 30 lessen begeleiden op de piano!

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Nu heb ik veel meer mogelijkheden en als ik dan ook nog meer ga durven komt het zeker goed

Bedankt voor je fijne basis akkoordbegeleidingschallenge! Het was heel overzichtelijk en ook nog zeker leuk als je al wel wat kennis hebt, maar eigenlijk niet echt verder komt dan indrukken van het hele akkoord of arpeggio of zo. Nu heb ik veel meer mogelijkheden en als ik dan ook nog meer ga durven komt het zeker goed 😉

Marie Annick

Leerzaam en leuk!

Je cursus spelen met akkoorden was leerzaam en leuk bedankt hiervoor .

Tot wederhoren

Peter

Ik vond het inspirerend om echt dagelijks een klein stapje te nemen en dan erachter te komen dat ik echt beter ga spelen

Hartelijk dank voor de 30-daagse training Akkoordbegeleiding. Ik vond het inspirerend om echt dagelijks een klein stapje te nemen en dan erachter te komen dat ik echt beter ga spelen... Een open deur, maar toch. Heel fijn hoe duidelijk je video's zijn en dat je dan ook je vingerzetting kunt zien. Fijn dat je op deze manier bezig kunt blijven met het vak!

Anadya

Jij legde dit zo goed uit

Ik ben druk bezig met de akkoord begeleiding.

Ik heb les 20 gehad en ik ben er zo blij mee. Ik heb 7 jaar orgelles gehad en helaas steeds moeite blijven houden met de combinatie rechts links. Jij legde dit zo goed uit en ook de oefeningen zo fijn en voor mij zo goed. Dank je wel.

Ineke

Genoten!

Bij deze wil ik je laten weten dat ik erg genoten heb van de cursus akkoordbegeleiding.

Ineke

Ben er heel blij mee.

Ik heb meerdere cursussen van jou geboekt. Ben er heel blij mee.

Jacqueline

Ik vond het leuk om de begeleidingsfiguren te leren kennen en inspiratie op te doen.

Ik heb er iets langer over gedaan om de cursus akkoordbegeleiding af te ronden, maar het ging me een stuk beter af dan de gehoortraining.

In het begin ging het voor mij wat 'langzaam', maar gaandeweg merkte ik dat ik meer tijd kwijt was met oefenen. Vooral het trainen van mijn handen is een ding.

Ik heb een bindweefselaandoening en daardoor kunnen mijn pink en duim niet verder uit elkaar dan vijf toetsen. Dat maakt ook dat ik al snel met omkeringen begon. Het is even zoeken, maar ik vond het leuk om de begeleidingsfiguren te leren kennen en inspiratie op te doen.

Ruth

Ik heb nog niet alles kunnen doorlopen. Doe dat in een iets rustiger tempo.

Dank voor alle informatie over de akkoordbegeleiding. Ik heb nog niet alles kunnen doorlopen. Doe dat in een iets rustiger tempo.

Heel fijn dat jij dit hebt opgezet.

Rianne

Heel hartelijk voor de fijne samenwerking.

Het was fijn om te doen. Bij dag 7 /8 vond ik het wat moeilijker gaan worden met name bij de toepassing tbv Het Grote concert 1. Hier ben ik wat achter gaan lopen. Ik heb het voornemen om nog een keer helemaal opnieuw te beginnen in een wat rustiger tempo. Heel hartelijk voor de fijne samenwerking.

Noud

Ik merk dat het op een betrekkelijk makkelijke manier veel mogelijkheden biedt!

Inmiddels heb ik alle 30 lessen wat betreft de akkoordbegeleiding van je ontvangen. Wat een leuke cursus! Ik heb wel ooit de piano leren bespelen, een beetje, maar nooit akkoorden gespeeld. Ik merk dat het op een betrekkelijk makkelijke manier veel mogelijkheden biedt. Heel verrassend! Op de omkeringen zal ik zeker een poosje moeten oefenen voordat het gemakkelijk uit mijn handen vloeit…

Tonny

Dit Is Wat Je Krijgt Als Je Je Aanmeldt

Benieuwd wat je te wachten staat wanneer je aan de slag gaat met dit 30 dagen programma?

30 Dagen Les

30 dagen lang krijg je één e-mail per dag van me met een link naar de les van die dag.

De lessen kunnen in 5 tot 10 minuutjes gedaan worden, dus heel veel tijd kost het niet.

Mocht je een keer een dagje moeten laten schieten, helemaal niet erg. Doordat alle video's voor je beschikbaar blijven, kun je gewoon je eigen tijd indelen en af en toe eens een dagje overslaan.

Lesvideo's

Elke les bevat een lesvideo. Hierin leg ik je heel kort uit wat de bedoeling is en geef ik je tips en uitleg over de stof van die dag.

Zo'n lesvideo duurt in veel gevallen tussen de 1,5 tot 10 minuten.

Begeleidingsfiguren

Om een begeleiding te kunnen spelen, heb je naast akkoorden ook begeleidingsfiguren nodig. Door deze figuren kun je in meerdere stijlen een begeleiding spelen. Rock, pop, ballad...de meeste stijlen zijn 'gedekt'.

Alles Onder Elkaar

Aan het einde van dit 30 dagen programma krijg je alle lessen mooi overzichtelijk onder elkaar van me.

Je kunt dan inloggen op de ledensite van de Dirigentenacademie. Daar vind je ook al het materiaal dat je over de 30 dagen toegestuurd hebt gekregen. Mooi overzichtelijk.

Over de docent,
Rogier IJmker

Rogier studeerde Docent Muziek, Piano Klassiek én Koorleider Lichte Muziek aan de conservatoria van Enschede en Alkmaar/Haarlem.


Hij dirigeert sinds 2000 verschillende koren in verschillende genres en op verschillende niveau's en heeft jarenlange ervaringin het geven van pianolessen in zijn privépraktijk én op de muziekschool Hof van Twente in Goor en Diepenheim.


De ervaring en kennis die hij sindsdien opgedaan heeft wil hij overbrengen via de Dirigentenacademie. Daar deelt hij zijn kennis over arrangeren voor koren en vocal groups, inzingen, dirigeren, repeteren, en nu is ook pianospel aan de beurt.


Het mooiste vind hij om mensen te zien groeien in iets waar ze graag mee bezig zijn, los van op welk niveau ze binnenkomen, en hij hoopt dan ook dat hij een positieve invloed kan hebben op en ieders zangplezier.

Wat mensen zeggen over Rogier

Irene

Dirigente

Wat ben jij een super leuke en inspirerende leraar.

Rogier wat ben jij een super leuke en inspirerende leraar. Je neemt je taak als leraar heel serieus en je kunt ook nog om, en met jou lachen.

Martin

Amateur koordirigent

Ik werd verrast door je kundigheid.

Ik werd verrast door je kundigheid en de enorme snelheid waarmee iemand zo snel zo veel kunt bijbrengen. Je doet dat op een uiterst prettige, open, spontane, praktische en bovenal inspirerende wijze.

Ab

Amateur koordirigent

Mijn oprechte dank.

Genoten van je kundigheid en vakmanschap. Ik hoop meer van je te mogen leren in de toekomst. Mijn oprechte dank.

Leer akkoordbegeleiding op de piano

Een 30 dagen programma hoeft niet duur te zijn. Je kunt je akkoordbegeleiding leren voor slechts €0,50 per dag!

30 dagen programma Akkoordbegeleiding
  • Geen kennis van theorie noodzakelijk
  • Voor altijd toegankelijk
  • Direct de eerste les in je mailbox

15

In 30 dagen leren begeleiden op piano

Jouw 30 dagen hebben me geholpen om stap voor stap mijn handen in beweging te krijgen en het ook echt te dóen.

Ik heb met plezier de 30 dagen akkoordbegeleiding gedaan. Ik heb alle worksheets opgeslagen / uitgeprint en begeleidingstracks opgeslagen en ga de komende tijd herhalen en oefenen om soepeler te leren spelen.

Eigenlijk was ik al bekend met alle theorie, maar wat in mijn hoofd zat, heb ik tot nu toe niet over kunnen brengen naar mijn handen op de pianotoetsen. Jouw 30 dagen hebben me geholpen om stap voor stap mijn handen in beweging te krijgen en het ook echt te dóen.

Ik merk dat ik nu verder moet komen door uren te gaan maken. Herhalen, blijven oefenen, totdat alles soepeler gaat.

Dank voor materialen en tips die je deelt. Ik gebruik soms ook opwarmers of andere tips van jou voor de koren die ik leid. Ik blijf je volgen!

Janike

Leerzaam en leuk!

Je cursus spelen met akkoorden was leerzaam en leuk bedankt hiervoor .

Tot wederhoren

Peter

Ik vond het leuk om de begeleidingsfiguren te leren kennen en inspiratie op te doen.

Ik heb er iets langer over gedaan om de cursus akkoordbegeleiding af te ronden, maar het ging me een stuk beter af dan de gehoortraining.

In het begin ging het voor mij wat 'langzaam', maar gaandeweg merkte ik dat ik meer tijd kwijt was met oefenen. Vooral het trainen van mijn handen is een ding.

Ik heb een bindweefselaandoening en daardoor kunnen mijn pink en duim niet verder uit elkaar dan vijf toetsen. Dat maakt ook dat ik al snel met omkeringen begon. Het is even zoeken, maar ik vond het leuk om de begeleidingsfiguren te leren kennen en inspiratie op te doen.

Ruth

Leer akkoordbegeleiding op de piano

Een 30 dagen programma hoeft niet duur te zijn. Je kunt je akkoordbegeleiding leren voor slechts €0,50 per dag!

30 dagen programma Akkoordbegeleiding
  • Geen kennis van theorie noodzakelijk
  • Voor altijd toegankelijk
  • Direct de eerste les in je mailbox

15

In 30 dagen leren begeleiden op piano

Dirigentenacademie

>