Live Aanbod

Hou jij ervan om een dagje helemaal ondergedompeld te worden in een onderwerp en lekker te leren? En daarnaast ook nog eens nieuwe contacten te maken? Dan zijn de live cursussen echt wat voor jou. Regelmatig plannen we nieuwe data om collega's verder te helpen.

Live Cursussen

Basiscursus Dirigeren


Als dirigent zie ik elke dag weer hoe belangrijk het is om de basistechnieken onder de knie te hebben. Elke dag ben ik nog dankbaar voor het feit dat er vanaf het begin een goede docent voor mijn neus stond die mij de basis op een juiste manier kon aanleren.

Schatkist Voor Koordirigenten

Deze dag is bedoeld voor koordirigenten die graag op een leukere, betere en effectievere manier willen leren werken met hun koor of groep. 

Zangtechniek Voor Koordirigenten

Deze dag is bedoeld voor iedere koordirigent, werkzaam in iedere stijl, van elk niveau die meer wil weten over zangtechniek en op zoek is naar een makkelijke en praktische manier om zijn koor de gewenste klank te laten produceren op een veilige manier.

Basistools Voor Kinderkoordirigenten

Bij het leiden van je kinderkoor van het zingen met je groep komen extra vaardigheden om de hoek kijken. Daarvoor heb ik een aantal praktische basistools ontwikkeld, die docent van dirigent zou moeten kennen. We oefenen met deze tools om je laten laten halen.

Leer de basistechnieken van het dirigeren

Ontdek hoe het zit met dit duidelijke en overzichtelijke e-book. GRATIS!

>