Bedankt voor je aanmelding!

Als het goed is krijg je een bevestiging van je aanmelding in de mail. Kijk ook eventjes in de spam- en reclamemap. Het zou maar zo kunnen zijn dat de mail daarin is beland. En nu we je toch gaan inspireren en helpen met de slagtechniek...

...kunnen we je verder nog ergens bij helpen?

Meer Workshops, Cursussen & Online Aanbod

Bij de Dirigentenacademie zijn we het online werken niet vreemd. Als sinds het ontstaan van de Dirigentenacademie ontwikkelden we al webinars en online cursussen en andere dirigent-gerelateerde producten. Wellicht kunnen we je verder inspireren en helpen.

Maak je eigen Virtuele koor in 3 stappen

Je ziet ze de laatste tijd wel vaker voorbij komen. De filmpjes van koren waarvan de zangers los van elkaar hun partij hebben ingezongen en achteraf samen zijn gevoegd tot een geheel. We noemen dit ook wel een Virtual Choir of grid-video's.

In deze workshop ontdek je hoe je dit zelf zou kunnen doen. Wel even een waarschuwing: het is erg leuk om te doen, maar extreem veel werk! Nu weet ik zeker dat we dat laatste niet zo schuwen, dus het is gewoon errug leuk. 

(gebruik de code D1R1G3R3N! bij het afrekenen voor 25% korting op deze workshop)

Vocal Arranging

Deze online cursus Vocal Arranging is het resultaat van 20 jaar arrangeren voor koren en vocal groups van de meest uiteenlopende niveaus. 

Naast de tools en de workflow die ik gebruik is er ruimte voor de basistechnieken van het arrangeren, maar ook juist voor geavanceerde technieken die je arrangementen meer samenhang geven en naar een volgend niveau kunnen tillen.

(gebruik de code D1R1G3R3N! bij het afrekenen voor 25% korting op deze cursus)

Warm Them Up

Als dirigent zijn we altijd op zoek naar nieuwe inzingoefeningen. Dit is een proces dat nooit stopt. Koorleden zakken in wanneer je steeds weer met dezelfde inzingers aan komt zetten. Het is daarom verstandig om te variëren en om dat te kunnen doen heb je veel inzingoefeningen nodig.

Naast het variëren is ook de opbouw van het inzingen erg belangrijk. Je doet niet zomaar wat oefeningen achter elkaar, maar je zorgt ervoor dat je ze in een bepaalde volgorde aanbiedt. Zonder deze opbouw is het inzingen niet effectief. Dit pakket kan je helpen om het inzingen nog leuker en effectiever te maken!

(gebruik de code D1R1G3R3N! bij het afrekenen voor 25% korting op dit pakket)

Dirigentenacademie

>