12/12/2021

2 reacties

In deze video laat ik je zien hoe ik het arrangement 'Angels We Have Heard On High' heb opgebouwd.

Heb je ook interesse in arrangeren en wil je hier meer over leren? Kijk dan eens naar mijn online cursus Vocal Arranging. Deze staat bol van de handigheidjes én leert je hoe je voor je koor en/of vocal group je eigen arrangementen zingbaar kunt houden zonder dat het vervelend wordt. Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

Over de auteur

Rogier IJmker

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

  • Josette Brinkhof schreef:

    Hoe leuk Rogier! Dank je wel :-), Josette

  • Dag Rogier, dank voor je geweldig inspirerende lessen, video’s, clips, tips en tricks. Alleen deze laatste video ging wel erg snel. Daar kan ik niet zoveel mee. Ik hoop de komende maanden – zeker als koorzang nog niet mogelijk is – te kunnen doorgaan met de leerzame arrangeercursus die ik van je kocht.
    Ik wens je veel succes in 2022!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >