Arrangeer Cursus Hacking The Arranger Programma Online!

En het is eindelijk zover! Afgelopen maandag heb ik de arrangeer cursus Hacking The Arranger Programma online gezet.

Dit programma is niet zomaar weer een cursus. Het is namelijk een bundeling van al mijn ervaring tot dit moment.
Het hele programma is ook zo ingericht dat ik input van leden van deze arrangeer cursus ook kan implementeren in het aanbod. Daarnaast blijft het altijd groeien.

>> Je vindt alle informatie over dit programma door hier te klikken! <<<

Telkens wanneer ik een arrangement heb geschreven, zal dit hele proces in dit programma verschijnen. Op deze manier kun je zien hoe ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom juist DIE keuzes gemaakt heb. De bedoeling is niet om je mijn manier van werken op te leggen, maar om je te laten zien hoe keuzes tot stand komen en dat je (eigen) keuzes kan en moet maken.

Daarnaast zal alles wat ik leer in de toekomst ook verwerkt worden in dit programma.

De link hieronder geeft je toegang tot een speciaal aanbod. Donderdag 22 november zal de prijs voor dit programma namelijk verhoogd gaan worden!

>> Je vindt alle informatie over dit programma door hier te klikken! <<<

Wees er dus snel bij. Geef je op en lift mee op mijn ervaring.

 

 

Rogier IJmker
 

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

>