8 maart 2012

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb geschreven. Ik ben dan ook met heel veel dingen tegelijk bezig en er zit weer wat moois aan te komen. Hou de site dit weekend en begin volgende week in de gaten voor nog meer nieuws.

Maar nu wil ik je aandacht even vragen voor een nieuwe Facebook Group: Arrangers Groep NL. Van deze groep kun je geheel gratis lid worden (en je kunt jezelf net zo snel weer uitschrijven als het je niet bevalt).

De bedoeling van deze groep is het in contact brengen van arrangeurs, amateurs en professionals, en met elkaar het arrangeerniveau in Nederland en België op een hoger plan te krijgen en te houden.

Ik wil je dan ook oproepen om via onderstaande link lid te worden van deze bijzondere groep en deel te nemen aan de discussies.

Je vindt de groep hier: Arrangers Groep NL

Na toelating kun je direct beginnen met vragen stellen, inspiratie opdoen, netwerken, enzovoorts. Lees wel eerst even de spelregels door want spammers en andere negativiteit worden niet gewaardeerd. 😉

Succes!

Oh ja! Het zou helemaal tof zijn als je dit zou willen ‘Liken’ door middel van de ‘Vind ik leuk’-knop hieronder! 😉

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>