Arrangeer jij ook voor je eigen koor (of misschien ook voor andere koren)? Dan is het misschien handig om het volgende stukje software te gaan gebruiken.

Het kan je leven als arrangeur aanzienlijk vereenvoudigen. Het heeft mij het leven als arrangeur in ieder geval enorm vergemakkelijkt. 

In onderstaande video laat ik je zien welk programmaatje het is en hoe het werkt.

Wil je meer informatie over dit programma, dan kun je die vinden op de website van de makers: SeventhString.com.

Ze hebben een 30 dagen probeerversie voor je. Mocht je het daarna willen blijven gebruiken, dan betaal je eenmalig $39. 

Arrangeer je zelf al (veel)? Welke software gebruik jij hierbij? 

Ik ben namelijk op zoek naar manieren om me het 'arrangeerleven' nog eenvoudiger te maken, dus ik hoor graag jouw manier van arrangeren. Laat even een berichtje achter in de comments hieronder. Alvast bedankt! 😀

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

  • Juliette dumore schreef:

    Dank Rogier voor de tip van deze arrangeertool! Vooral de functie langzaam afspelen terwijl de toonhoogte gelijk blijft lijkt me super handig! Dat scheelt 50 keer repeat 😉 gr. Juliette

  • Hallo Rogier leuk dat ik je ook hier vind. Wil je ook eens neuzen op mijn website?

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >