Wel eens geprobeerd om te begeleiden vanaf akkoorden op de piano?

Voor de collega's onder ons die het wel eens geprobeerd hebben maar die het lastig vinden om zomaar een begeleiding te spelen, heb ik een handige download gemaakt.

In deze download geef ik je 12 begeleidingsfiguren die eigenlijk iedereen zou moeten kennen. Deze begeleidingsfiguren kun je toepassen op zo'n 90% van de popmuziek die je tegenkomt. 

Je kunt het bestand hieronder helemaal gratis downloaden. Oh ja: ook geschikt voor die mensen die geen noot kunnen lezen. 👍🏻

'De 12 Belangrijkste Begeleidingsfiguren'

Dit bestand bevat de 12 belangrijkste begeleidingsfiguren die eigenlijk iedereen zou moeten kennen. Helemaal gratis te downloaden.

30 Dagen Programma 'Akkoordbegeleiding'

En wanneer je dit nou handig vindt en meer wilt leren over het begeleiden van akkoorden, dan heb ik iets moois voor je!

Wij bieden bij de Dirigentenacademie namelijk een 30-dagen programma aan waarin ik je aan de hand neem en je elke dag verder breng in de wereld van akkoordbegeleiding op de piano.

Ook wanneer je geen ervaring hebt maar het wel graag wilt leren is dit een geschikte keuze. En je hoeft geen noot te kunnen lezen om dit mee te krijgen: alles wordt uitgelegd aan de piano.

Daarnaast is het ook nog eens enorm betaalbaar. Voor slechts €0,50 per dag schrijf je je al in.

Heb je belangstelling voor dit programma? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Daar kun je je eventueel ook aanmelden.

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>