1

And The Winner Is….

Deze maand stond in het teken van de Grote Weggeef-actie. 😉 Het resultaat was boven mijn verwachting. Bijna 30 reacties zijn er achtergelaten onder de post van deze weggeefactie.

Nog leuker was het om alle reacties, voornemens en leerwensen te mogen zien. In veel gevallen ook erg herkenbaar bij mijzelf. Maar nu is het dan toch echt zover!

De Uitslag!

Voor deze uitslag heb ik alle namen in een zogenaamde ‘list randomizer’ gezet. Met één druk op de knop is er steeds een andere volgorde en dus ook een andere naam op de eerste plek.

Anyway…de uitslag van deze weggeef-actie. dus:

‘Warm-Ups By The Dozen’ gaat naar Tea Stamhuis.

‘Songs Of Africa’ gaat naar Corine Ekkel.

‘Viva La Vida’ gaat naar Ruben Smits.

‘Memories Of A Color’ gaat naar Frans Meijer.

Mocht je in de prijzen zijn gevallen, dan neem ik contact met je op. Het kan zijn dat ik van sommige mensen geen emailadres heb. Dus wanneer je in de loop van de volgende week nog niet benaderd bent, neem dan even contact op via de contactpagina.

Het is misschien handig sowieso even een berichtje te sturen via de contactpagina. Zo weet je zeker dat het goed komt.

Maandag probeer ik iedereen mailen.

Iedereen die gereageerd heeft wil ik ontzettend bedanken! We gaan er een met z’n allen een mooi jaar van maken, zie ik al wel!

Succes!

Rogier IJmker
 

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

  • Corrie schreef:

    Alle winnaars: van harte gefeliciteerd.
    Veel plezier er mee

  • >