Gastbloggers gezocht!

Heb jij inzichten/ideeën/een duidelijke visie op dirigeren en/of inzingenDan ben ik op zoek naar jou!

In juli 2011 ben ik deze site begonnen zoals hij nu is. Het doel is om informatie, kennis en vaardigheden te delen over dirigeren, inzingen en arrangeren. Met name nieuwe en frisse ideeën uitwisselen en amateurdirigenten ondersteunen in wat ze het liefste doen: werken met een groep én muziek maken!

Tijd voor wat meer gezichten!

Nu deze website inmiddels een goede basis qua naam en bezoekersaantallen heeft, is het zaak om uit te bouwen. Dat betekent dus nog meer informatie bieden en kennis delen. Dit wil ik gaan doen door gastbloggers aan het woord te laten.

Ik vind dat het bieden van informatie een stuk objectiever wordt wanneer het door verschillende schrijvers wordt gebracht, objectiviteit = betrouwbaarheid. Ik daarom graag gaan samenwerken met goede, inhoudelijke vakmensen die op deze site onder hun eigen naam mogen gaan bloggen.

Wat levert het jou op?

1. Als gastblogger op deze site blog je onder je eigen naam (bovenaan in de menubalk, komt een sectie ‘Bloggers’ te staan waar jij genoemd gaat worden).

2. Omdat ik een vrij sterke positie in de zoekmachines en een grote mailinglijst heb komen er veel bezoekers naar deze website. Zodoende bouw je dus echt een naam (autoriteit) op als blogger op deze site, je krijgt veel lezers en, mogelijk, reacties op hetgeen je schrijft.

3. Je krijgt daarnaast bij elk bericht je foto en een korte persoonlijke omschrijving met een linkje naar je profielpagina (zoals je ook onder dit blog ziet).

Op je profiel pagina op deze site plaats ik:

 • Je foto + persoonlijke omschrijving met informatie over jou
 • Een link naar je website (follow, dus een sterke backlink)
 • Een link naar je Twitterprofiel
 • Een link naar je Facebook profiel (of fanpage)
 • Een link naar je Google plus profiel

Wat zoek ik?

 • Kwalitatieve, inhoudelijke artikelen
 • Waardevolle tips en informatie
 • Unieke artikelen (geen kopie van je eigen website)
 • Alles wat te maken heeft met dirigeren, (in)zingen en arrangeren
 • Enthousiaste, vrolijke en positief ingestelde bloggers (geen negatieve zeurblogs)
 • Bij voorkeur informatie uit je eigen ervaring, niet ‘uit het boekje’

Wat zoek ik niet?

 • Zelfpromotie blogs (je mag best iets van jezelf laten zien maar schrijf geen reclame)

Ik ben op zoek naar de serieus geïnteresseerde bloggers, dirigenten, arrangeurs, zangdocenten en ervaringsdeskundigen die echt iets te melden hebben en het ook leuk vinden om te delen.

Mocht je het interessant vinden om gastblogger te worden op deze site, neem dan even contact met me op!

Rogier IJmker
 

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

>