1

Leren Dirigeren: Nieuwe Datum Basiscursus Dirigeren Enschede/Hengelo

Afgelopen zaterdag heeft alweer de 3e editie van de Basiscursus Dirigeren in de regio Oost plaatsgevonden. Een flink aantal geïnspireerde mensen heeft weer het pand verlaten en de toegang gekregen tot het digitale leerplatform van Leren Dirigeren.

Wat ik het mooiste vind aan deze cursusdagen is dat ik weer heel veel nieuwe mensen leer kennen met dezelfde passie voor het vak.

Schrijf Je Meteen In

Tegelijkertijd heb ik ook maar meteen een nieuwe datum voor de volgende Basiscursus Dirigeren in de regio Oost vastgesteld, namelijk 2 februari 2013. Dus ga naar Leren Dirigeren (www.lerendirigeren.nl) en schrijf je meteen in voor deze cursusdag waarin je enorm veel leert, heel veel lol hebt, nieuwe mensen leert kennen en vooral ook je eigen lichaamstaal leert kennen.

Rogier IJmker
 

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

 • Lydia Hoogerheide schreef:

  Goedemiddag hr. IJmker,
  Wij (Ria Jochems en Lydia Hoogerheide) zijn activiteitenbegeleiders bij een verpleeghuis en begeleiden een koor aldaar. Het koor bestaat uit ong. 35 deelnemers en een professionele pianiste. We dirigeren het koor en zorgen voor het repertoire. Wij willen toch graag professioneler te werk gaan en meer weten over dirigeren. Zou de workshop op 2 februari iets voor ons zijn? Zo ja, wij kunnen niet reserveren en betalen via internet, dat is in onze organisatie niet mogelijk. Zou het mogelijk zijn dat we een rekening ontvangen en dat onze administratie u daarna gaat betalen?
  Hoop spoedig van u te horen,
  Met vriendelijke groeten,
  Ria Jochems en Lydia Hoogerheide
  activiteitenplein Markenhof
  tel: 055-5067292

 • >