Afgelopen zaterdag heeft alweer de 3e editie van de Basiscursus Dirigeren in de regio Oost plaatsgevonden. Een flink aantal geïnspireerde mensen heeft weer het pand verlaten en de toegang gekregen tot het digitale leerplatform van Leren Dirigeren.

Wat ik het mooiste vind aan deze cursusdagen is dat ik weer heel veel nieuwe mensen leer kennen met dezelfde passie voor het vak.

Schrijf Je Meteen In

Tegelijkertijd heb ik ook maar meteen een nieuwe datum voor de volgende Basiscursus Dirigeren in de regio Oost vastgesteld, namelijk 2 februari 2013. Dus ga naar Leren Dirigeren (www.lerendirigeren.nl) en schrijf je meteen in voor deze cursusdag waarin je enorm veel leert, heel veel lol hebt, nieuwe mensen leert kennen en vooral ook je eigen lichaamstaal leert kennen.


Rogier IJmker
Rogier IJmker

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen. Hij is initiatiefnemer van de site www.workshopsvoorkoren.nl waarop workshopleiders uit heel Nederland en België verzameld worden en kunnen worden benaderd.

Laat Een Reactie Achter