popkoor

Afgezien van het feit dat ik mijn scheerspullen vergeten was en zo gauw niet wat kon kopen ter plekke 😉 , is het een mooie week geweest. De hele week opgetrokken met mensen van verschillende nationaliteiten en met verschillende achtergronden en een prachtig popkoor mogen opbouwen en dirigeren.

Door al die achtergronden kom je aan de praat en kom je op ideeën. Een van mijn collega’s die het atelier van de Romantiek leidde, gaf mij een compliment. Iets wat voor mij vanzelfsprekend was, bleek niet zo vanzelfsprekend voor hem.

In deze video vertel ik hoe je een popkoor snel beter kunt laten klinken. Je kunt deze tip meteen in je volgende repetitie toepassen.

Ik nodig je van harte uit om een reactie te geven, of de tip in deze video aan te vullen met nog meer interessante tips. 😉


Rogier IJmker
Rogier IJmker

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen. Hij is initiatiefnemer van de site www.workshopsvoorkoren.nl waarop workshopleiders uit heel Nederland en België verzameld worden en kunnen worden benaderd.

Laat Een Reactie Achter