3 september 2021

Het is een hele tijd geleden dat ik de energie kon opbrengen om iets te posten. Het is te bizar voor woorden wat een impact het kan hebben als je iets niet kunt doen wat je het liefste doet.

Ik trap 'm af met een leuke canon, geïnspireerd op het nummer 'Dynamite' van Taio Cruz. Echt heel vet en niet moeilijk in te studeren.

Ik heb 'm opgepikt toen ik op Youtube aan het struinen was. Kijk hieronder de video voor de bron waarvan ik 'm opgeschreven heb:

klik voor het voorbeeld

Om de uitgewerkte canon te downloaden klik je op de knop hieronder. Je kunt dit het beste doen met de rechter muisknop en dan 'Opslaan als...' (of iets wat daarop lijkt) te kiezen.

Veel plezier!


Vond je dit nou een mooie oefening en kun je er wel meer van gebruiken?


Dan is de Dirigentenacademie Family echt wat voor jou.


Bovenstaande oefening is namelijk slechts een klein onderdeel uit het hele inzingprogramma van juli die ik maandelijks voor de Family maak. Ik voorzie je daarin van uitgebreide oefeningen en informatie om je koorleden beter te laten zingen. Je krijgt dan ook handige technieken aangereikt om verschillende onderwerpen aan te pakken.


Daarnaast deel ik ook oefeningen, spellen en tips over repetitietechniek en dirigeren zodat je nog fijner naar je repetitie gaat.


Ook verschijnen er met regelmaat online cursussen in de Dirigentenacademie Family om je verder te brengen dan je al was.


Wil je meer informatie over de Family, klik dan hier. En hopelijk mogen we je verwelkomen als Family Member! 😀


Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>