19 november 2014

Dat inzingen met je groep belangrijk is moge duidelijk zijn. Dat niet iedere dirigent dit doet is ook een feit. Dit laatste kan verschillende redenen hebben, maar een van de grootste hiervan is dat veel collega’s niet precies weten hoe ze dit nou zo moeten aanpakken dat het interessant blijft.

Al jaren gebruik ik een systeem dat er voor zorgt dat mijn zangers prima ingezongen zijn. Met gebruik van dit systeem zorg ik automatisch voor afwisseling. Ik heb een mini-workshop voor je gemaakt waarin ik dit systeem helemaal uit de doeken doe. Een kant-en-klare uitleg hoe ook jij veel effectiever en leuker kunt inzingen.

Oh ja! Je krijgt er ook nog eens oefeningen bij. 😀

Klik hier om naar de mini-workshop te gaan!

Have fun!!

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>