30 januari 2012

De komende 5 dagen zal ik elke dag een gratis loopsong op mijn site zetten. Je mag ermee doen wat je wilt (wat mij betreft behang je je woonkamer ermee), maar het zou leuk zijn als je het ook gaat gebruiken bij het inzingen. Misschien kan het ook een tussendoortje zijn op een van de concerten van je koor.

Als je wilt weten hoe zo’n loopsong werkt, lees dan even deze blogpost. Hierin wordt beschreven hoe je zo’n loopsong kunt uitvoeren en wat de bedoeling is.

Hieronder staat de eerste van de vijf loopsongs. Het zou echt heel tof zijn als je in een reactie hieronder even laten weten wat je ervan vindt. Deze loopsongs zijn wel gratis, maar het zou geweldig zijn als je zou willen ‘betalen’ met een tweet, een Facebook like of zelfs een WWW (Hyves). Het mag, het hoeft niet, maar het zou erg tof van je zijn als je dat deed. Wil je dat doen? Klik dan hier.

Alvast bedankt en veel plezier ermee!

Rechtermuisknop en selecteer dan 'Opslaan als...'

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

 • ha rogier
  en alweer een leuk initiatief! Ik ga de loopsong morgen even uitproberen bij Glazzy Deventer. Ik laat wel even weten hoe het uitpakte. Hoe zou het zijn om er nog akkoordsymbolen bij te zetten? kan pianist of combo ook meedoen.
  gr. juliette

 • Siebrig schreef:

  Ha Rogier!

  Ik ben benieuwd!
  Leuke actie weer!
  En zal mijn ervaringen met je delen!

  🙂
  Siebrig

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >