11 september 2021

Ooh la la. Nooit over nagedacht dat het ook superleuk kan zijn om kleine fragmenten van nummers te nemen en die samen te voegen als inzinger.

Je kunt er van alles mee oefenen: dynamische verschillen, kleuren, teamwork, etc. Maar je kunt 'm natuurlijk ook gewoon gebruiken om even lekker te zingen.

Het zijn stukjes van drie nummers die door elkaar heen gezongen kunnen worden. Het voordeel is dat het bekend is én snel is in te studeren. Nice toch?

Hieronder kun je de inzinger downloaden. Veel plezier met deze download!


Vond je dit nou een mooie oefening en kun je er wel meer van gebruiken?


Dan is de Dirigentenacademie Family echt wat voor jou.


Bovenstaande oefening is namelijk slechts een klein onderdeel uit het hele inzingprogramma van juli die ik maandelijks voor de Family maak. Ik voorzie je daarin van uitgebreide oefeningen en informatie om je koorleden beter te laten zingen. Je krijgt dan ook handige technieken aangereikt om verschillende onderwerpen aan te pakken.


Daarnaast deel ik ook oefeningen, spellen en tips over repetitietechniek en dirigeren zodat je nog fijner naar je repetitie gaat.


Ook verschijnen er met regelmaat online cursussen in de Dirigentenacademie Family om je verder te brengen dan je al was.


Wil je meer informatie over de Family, klik dan hier. En hopelijk mogen we je verwelkomen als Family Member! 😀


Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>