16 december 2019

Intonatie blijft een belangrijk onderwerp bij de meeste koren. Daarom deze maand nog eens een mooie oefening om dit item aan te pakken.

KLIK HIER OM DEZE INZINGOEFENING TE DOWNLOADEN


Vond je dit nou een mooie oefening en kun je er wel meer van gebruiken?


Dan is de Dirigentenacademie Family echt wat voor jou.


Bovenstaande oefening is namelijk slechts een klein onderdeel uit het hele inzingprogramma van juli die ik maandelijks voor de Family maak. Ik voorzie je daarin van uitgebreide oefeningen en informatie om je koorleden beter te laten zingen. Je krijgt dan ook handige technieken aangereikt om verschillende onderwerpen aan te pakken.


Daarnaast deel ik ook oefeningen, spellen en tips over repetitietechniek en dirigeren zodat je nog fijner naar je repetitie gaat.


Ook verschijnen er met regelmaat online cursussen in de Dirigentenacademie Family om je verder te brengen dan je al was.


Wil je meer informatie over de Family, klik dan hier. En hopelijk mogen we je verwelkomen als Family Member! 😀


Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

  • Beste Rogier, dank voor het toezenden van deze inzingoefening. Toevallig is het precies wat ik nodig had! Ik wil komende tijd met mijn koor werken aan een juiste uitspraak van de klinkers. Deze oefening past daar mooi bij. Is er meer informatie voorhanden hoe ik dat aanpak? Hoe leer ik mijn koor hoe ze op een goede manier een AA of A , EE of e etc. uitspreken en dat daardoor de klank verbetert?

  • Heel erg bedankt voor ALLE zeer bruikbare informatie !!!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >