8 februari 2020

In de Dirigentenacademie Family voegen we regelmatig zogenaamde Quick Win Video's toe. Zo ook deze fantastische tip waarmee je veel plezier kunt gaan beleven. In deze video vertelt Elke Rouwmaat over LaxVox voor koordirigenten.

Ze past het altijd toe bij haar koor en ze zal je vertellen wat het kan doen voor het bereik van jouw zangers en de kwaliteit van hun stemmen.

Gebruik Jij Als Koordirigent De LaxVox-Methode Al?

Bubbel jij al met je koor? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met deze tip over LaxVox voor koordirigenten. Laat dan een reactie achter hieronder bij de comments. Heb je het uitgeprobeerd bij je koor?

Wat zijn dan je bevindingen? Hoe waren de reacties en hebben je zangers er voordeel uit gehaald?

We zijn benieuwd! 😀

Bestel je eigen 'zangslang'!

inclusief 

  • 5 diepte-indicatoren van elastiek 
  • een Nederlandstalige handleiding

Verkoop en levering vindt plaats via de webshop van Rijnse.

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

  • Maak regelmatig gebruik van de Lax-Vox methode. Toen ik na de workshops bij Universal voice het direkt mijn dochter, een goede zangeres, liet doen was haar eerste reactie: “This is magics”, “Het lijkt wel of het vanzelf gaat”… Deze reactie hoor ik vaker bij mijn koren. Buiten het doel van stemverbetering is het ook een stimulans voor de koorzanger, omdat er direkt effect waarneembaar is. Zowel bij de lax-vox gebruiker als wel bij de toehoorder…….Absoluut aanbevelenswaardig…

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >