Aanstaande vrijdagavond 21 maart ga ik weer een webinar geven. Dit webinar zal gaan over effectief inzingen.

Hoe effectief ben jij met je inzingen? Wat kun je doen om nog effectiever in te zingen? Ik heb ook een ’tool’ voor je die je na afloop van me ontvangt.

Geef je op voor dit gratis webinar via deze pagina.

Oh ja…je zou me een groot plezier doen wanneer je dit webinar zou willen promoten door op een van de onderstaande knoppen te klikken. Alvast enorm bedankt!

Tot vrijdag! 😀

[social_sharing style=”style-9″ fb_like_url=”https://www.dirigentenacademie.nl/webinar-inschrijving/” fb_color=”light” fb_lang=”nl_NL” fb_text=”like” fb_button_text=”Share” tw_lang=”nl” tw_url=”https://www.dirigentenacademie.nl/webinar-inschrijving/” tw_name=”DirigentenAca” tw_button_text=”Share” g_url=”https://www.dirigentenacademie.nl/webinar-inschrijving/” g_lang=”nl” g_button_text=”Share” alignment=”center”]

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>