Zo aan het einde van het jaar is het weer even tijd om terug te kijken op de voorbije tijd. Het afgelopen jaar werd deze site door bijna 22.500 unieke personen vereerd met een bezoekje! Dat is voor mij een prachtige prestatie. Ik ga hier natuurlijk mee door en probeer uiteraard de site uit te breiden met waardevol materiaal.

Voor dit artikel heb ik een lijstje gemaakt van de 10 meest gelezen artikelen op deze site. De populairste blogs vind je dus hieronder. Veel plezier ermee!

  1. Salaris Van Koordirigenten
  2. Help, Wij Zijn Op Zoek Naar Nieuw Repertoire!
  3. Muzieknotatiesoftware
  4. Hoe Leer Je Van Blad Zingen?
  5. Repetitieschema’s Met Minder Moeite
  6. Waarom Is Inzingen Zo Belangrijk?
  7. 4 Basic Groove Steps
  8. Audities Doen Bij Je Koor
  9. Effectief Inzingen In 5 Stappen
  10. Improvisatie: De Loopmachine

Wanneer jij een vraag of onderwerp hebt waar je graag meer van zou willen weten, laat het me dan even weten onder dit artikel. Je kunt namelijk een reactie achterlaten. Stel daar je vraag en wie weet schrijf ik er een artikel mee. 😀

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>