Op 16 juni 2015 was Tine Fris te gast in een van mijn interview-webinars. Het was een interessant interview waarbij ze zelfs een paar tips en icebreakers met ons deelde. Kijk hieronder het interview terug.

(Door een technisch foutje is het begin helaas weggevallen, maar je mist niet veel essentiële informatie. Voor die technische onderbreking vertelde ze over hoe ze in de koorwereld is gerold. Aan het begin van deze video geef ik je een kort resumé van wat ervoor is verteld.)

Kom je ook naar het Choral Conductors Event? Tine zal er zijn met de leden van het Postyr Project! Daarnaast hebben we ook expertise uit eigen land. Dit mag je niet missen! 😀

>>> Klik hier om naar de pagina te gaan en om je op te geven! <<<

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>