De afgelopen 2 jaar heb ik met heel veel plezier cursusdagen georganiseerd en geleid. De Basiscursus is altijd een prachtige dag met zonder uitzondering een mooie groep mensen, keer op keer weer! Het kost dan wel €97, maar daar heb je dan ook wat voor.

Voor de amateurdirigent die niet teveel geld wil spenderen aan een cursusdag is er nu een oplossing: een online cursus slagtechniek.

Deze cursus bestaat uit 20+ video’s waarin ik je de slagtechniek uitleg en oefeningen geef die je kunnen helpen bij het nog duidelijker dirigeren.

Mocht je belangstelling hebben voor deze cursus, dan is dit je kans. Voor slechts €17  heb je een uitgebreide cursus met vele filmpjes en oefeningen die je op elk moment dat jij er tijd voor hebt aan kunt zetten.

Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over deze online cursus en deze meteen bestellen. Je krijgt na betaling meteen inloggegevens in je mailbox.

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

  • H. van der Linden schreef:

    Waar en hoe kan ik bestellen?

  • maria swart schreef:

    heel benieuwd om wat uit te proberen

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >