Op 31 maart heb ik mijn allereerste interview-webinar gedaan met Panda van Proosdij. Het was erg gezellig en zéker voor herhaling vatbaar.

Hieronder kun je het interview weer terugkijken. Het begin is wat ‘knullig’, maar we hadden wat technische problemen waardoor we 30 minuten later dan gepland begonnen (dan heb je een beetje een schets van de situatie waarin we ons op dat moment bevonden).

Mocht je het begin niet mee willen maken, dan kan dat. Je kunt dan het beste eventjes ‘doorspoelen’ naar ongeveer 5 minuten.

In de video wordt ook gesproken over het Choral Conductors Event. Dit evenement vindt plaats in september en Panda zal daar ook een workshop komen geven. Mocht je daar meer informatie over willen hebben, klik dan even op deze link.

En dan nu de video:

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>