Het is weer bijna zover: KERST!

En nu we als korend Nederland tóch weer thuis zitten met z'n allen, kunnen we het maar beter een beetje gezellig gaan maken en dit jaar wederom gaan afsluiten met wat vocaal kerstplezier.

Daarom deze quiz die je via Zoom (of elk ander soortgelijk platform) kunt doen. 

Pak er een lekker borrelhapje bij, trek een mooi wijntje open en hou pen en papier in de aanslag, want het is weer tijd voor een Vocal Quiz - Christmas Edition 2021.

In het pakket zitten alle bestanden die je nodig hebt om de quiz te doen. Het bestaat uit luistervragen, woordpuzzels en kerst-weetjes. Genoeg voor een uurtje online vertier met de hele groep.

Een quiz als deze in elkaar zetten kost tijd en voorbereiding. Ik zou het enorm waarderen wanneer je een kleine donatie zou willen overwegen voor het gebruik van deze quiz. Het bedrag is helemaal aan jou.

🎄 Om aan de slag te gaan met de quiz klik je op de knop onderaan deze pagina. Je komt dan (niet schrikken) op een afrekenpagina.

🎄 Niet schrikken dus! Je kunt 'm gewoon gratis krijgen door je e-mailadres in te voeren en op de knop 'Maak bestelling af' te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de downloadpagina.

⭐️ Wanneer je een donatie wilt doen (enorm bedankt daarvoor alvast!), klik je vóórdat je de bestelling afmaakt op '(bewerk)' naast de zin 'Jouw bestelling'. Je kunt hier dan een zelf gekozen bedrag invoeren.

Enorm bedankt voor je vrijgevigheid en alvast mooie dagen en een superfijne jaarwisseling!

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>