Het is weer bijna zover. De Sint is het land uit en de kerstboom wordt weer van stal gehaald.

En nu we als korend Nederland toch weer thuis zitten met z'n allen, kunnen we het maar beter een beetje gezellig gaan maken met z'n allen en dit verschrikkelijke jaar gaan afsluiten met wat vocaal kerstplezier.

Daarom deze quiz die je via Zoom (of elk ander platform) kunt doen. 

Pak er een lekker borrelhapje bij, trek een mooi wijntje open en hou pen en papier in de aanslag, want het is weer tijd voor een Vocal Quiz - Christmas Edition.

In het pakket zitten alle bestanden die je nodig hebt om de quiz te doen. Het bestaat uit luistervragen, woordpuzzels en kijkvragen. Genoeg voor een uurtje online vertier met de groep.

Een quiz als deze in elkaar zetten kost tijd en voorbereiding. Ik zou het enorm waarderen wanneer je een kleine donatie zou willen overwegen voor het gebruik van deze quiz. Het bedrag is helemaal aan jou.

🎄 Om aan de slag te gaan met de quiz klik je op de knop onderaan deze pagina. Je komt dan (niet schrikken) op een afrekenpagina.

🎄 Niet schrikken dus! Je kunt 'm gewoon gratis krijgen door je e-mailadres in te voeren en op de knop 'Maak bestelling af' te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de downloadpagina.

⭐️ Wanneer je een donatie wilt doen, klik je vóórdat je de bestelling afmaakt op '(bewerk)' naast de zin 'Jouw bestelling'. Je kunt dan een zelf gekozen bedrag invoeren.

Alvast enorm bedankt voor je vrijgevigheid en alvast mooie dagen en een superfijne jaarwisseling!

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>