Zo rond de 14e februari lijkt het alsof de hele wereld zich weer in liefde onderdompelt. Ondanks het feit dat dit een super-commerciële periode is, is het voor ons als dirigenten (en koren) een mooie mogelijkheid om alle mooie liefdesliedjes weer eens uit de kast te trekken.

En dat is precies wat ik in deze quiz heb gedaan! 100% vocale liefde passeert de revue in leuke opdrachten die je met je hele koor kunt doen via Zoom of elk ander platform).

Scheur een doosje Merci of andere chocola open, trek de kurk uit een flesje wijn (of draai de dop eraf) en hou pen en papier in de aanslag.

In het pakket zitten alle bestanden die je nodig hebt om de quiz te doen. Het bestaat uit luistervragen, woordpuzzels en kijkvragen. Genoeg voor een liefdevol uurtje online vertier met de groep.

Een quiz als deze in elkaar zetten kost tijd en voorbereiding. Ik zou het enorm waarderen wanneer je een kleine donatie zou willen overwegen voor het gebruik van deze quiz. Het bedrag is helemaal aan jou.

♥️ Om aan de slag te gaan met de quiz klik je op de knop onderaan deze pagina. Je komt dan (niet schrikken) op een afrekenpagina.

♥️ Niet schrikken dus! Je kunt 'm gewoon gratis krijgen door je e-mailadres in te voeren en op de knop 'Maak bestelling af' te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de downloadpagina.

⭐️ Wanneer je een donatie wilt doen, klik je vóórdat je de bestelling afmaakt op '(bewerk)' naast de zin 'Jouw bestelling'. Je kunt dan een zelf gekozen bedrag invoeren. Als je eerst wilt kijken of het wat voor je is, en je wilt dan achteraf een donatie doen, download dan nogmaals de quiz waarbij je het bedrag aanpast aan de hoogte van jouw donatie.

Alvast enorm bedankt voor je donatie en veel plezier met deze quiz.

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>