16 maart 2015

Groove voelen is een lastig ding om uit te leggen, laat staan om het je groep aan te leren. Daarvoor heeft Jim Daus Hjernøe 4 Basic Groove Steps ontwikkeld. In deze video geef ik je deze en leg ik uit hoe je ze kunt gebruiken.

Aan het einde van de video zegt de kat nog even gedag, dus als je in de gelegenheid bent zou je dan even gedag terug willen zeggen? En wanneer je dan toch bezig bent, ben ik ook wel benieuwd naar je reactie en eigen ervaring met deze steps. 😉

Oh ja, nog een kleine tip. Mocht je deze video in HD-kwaliteit willen bekijken, klik dan even op het tandwieltje in de balk onder de video en selecteer bij ‘kwaliteit’ 720p HD. Have fun!

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>