06/07/2018

1 reacties

Onlangs heb ik de eer mogen hebben om een interview te mogen doen met Rohan Poldervaart. Een jonge en zeer talentvolle dirigent waar we zeker nog veel van gaan horen.

Naast dat hij een goede dirigent is, heeft hij zeker ook minimaal zoveel kwaliteiten als docent. Hij legt uit hoe je gevoel, inleving en beleving kunt stimuleren bij je koor.

Als we het over gevoel, inleving en beleving willen hebben, dan hebben we allemaal wel de neiging om te zeggen ‘en nu met iets meer gevoel’. Maar hóe dan? Rohan vertelt:

Rohan is verbonden als docent aan de Dirigentenacademie en geeft de cursusdag ‘Effectief Repeteren’. Heb je zin om geïnspireerd te worden en met tips en tricks weer aan de slag te gaan met je koor? Klik dan hier voor meer informatie.

Over de auteur

Rogier IJmker

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 professioneel bezig met het dirigeren en arrangeren voor koren. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl.

Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor koren en vocal groups in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

  • juliette dumore schreef:

    goed verhaal van Rohan!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >