maart 18, 2015

Een loopmachine kan helpen bij het spelen met allerlei muzikale parameters. In deze video vertel ik je wat een loopmachine is, hoe je deze opzet en wat je ermee kunt doen.

Mocht je deze video in HD-kwaliteit willen bekijken, klik dan even op het tandwieltje in de balk onder de video en selecteer bij ‘kwaliteit’ 720p HD. Have fun!

In de video refereer ik naar een eerder geschreven artikel. Hierbij de link naar dat artikel.

Nog meer leren over deze andere vorm van (in)zingen? Kom dan naar het Choral Conductors Event in september. We hebben daar de leden van de Deense groep Postyr Project te gast die allerlei workshops geven over bijvoorbeeld groove, zangtechniek, hoe je je repetities inspirerend kunt maken/houden en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op http://www.choralconductorsevent.nl/

About the Author Rogier IJmker

Rogier IJmker is sinds het jaar 2000 werkzaam in het dirigeer- en arrangeervak. Alle ervaring en kennis die hij heeft opgedaan in al die jaren wil hij nu delen via www.dirigentenacademie.nl Verder is hij dirigent van drie koren en schrijft hij arrangementen voor groepen in binnen- en buitenland, voor (semi-)professionele maar ook amateurgezelschappen.

 • Hallo dirigenten, alle genoemde improvisatie-oefeningen (plus nog veel meer leuke…) geef ik in mijn improvisatie-workshop voor koren en vocal goups onder de titel ‘Sounds on the Spot!’ Vraag om info via workshopsvoorkoren.nl
  Wellicht tot ziens!
  Groet, Lex Hakker (arrangeur/dirigent)

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Free!

  Book [Your Subject] Class!

  Your first class is 100% free. Click the button below to get started!

  >