"Met meer effect en meer plezier inzingen!"

Zo krijg je energie, aandacht en focus in je repetitie

Direct Aan De Slag ▹

(dit pakket wordt digitaal geleverd)

Als dirigent zijn we altijd op zoek naar nieuwe inzingoefeningen. Dit is een proces dat nooit stopt. Koorleden zakken in wanneer je steeds weer met dezelfde inzingers aan komt zetten. Het is daarom verstandig om te variëren. En om dat te kunnen doen heb je veel inzingoefeningen nodig.

Naast het variëren is ook de opbouw van het inzingen erg belangrijk. Je doet niet zomaar wat oefeningen achter elkaar, maar je zorgt ervoor dat je ze in een bepaalde volgorde aanbiedt. Zonder deze opbouw is het inzingen niet effectief.

Mijn naam is Rogier IJmker en ik kan je helpen om het inzingen nog leuker en effectiever te maken!

Wat Nou Wanneer Je Meer Dan Genoeg Oefeningen Hebt Voor Een Heel Jaar?

Stel je het volgende eens voor:

Je gaat naar de repetitie en je pakt uit je tas een map, slaat deze open en je doet meteen nieuwe en frisse inzingoefeningen in de juiste volgorde. En dat een heel jaar lang!

Het inzingen hoef je minder voor te bereiden omdat die magische map al complete inzingprogramma's bevat.

Die inzingprogramma's bestaan uit 4 á 5 oefeningen per keer. Steeds weer in de juiste volgorde en correct opgebouwd, zodat je zangers lekker aan het inzingen zijn.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken over nieuwe inzingoefeningen en de juiste opbouw hiervan.

Niet Meer Na Hoeven Te Denken Over Het Inzingen...Zou Dát Niet Geweldig Zijn?

Dat Kan!

Met Warm Them Up 2.0 heb je het allemaal! Met 170+ oefeningen heb je altijd een nieuwe oefening voor je repetitie.

Daarnaast zijn al die oefeningen alvast mooi voor je in een inzingprogramma gezet. Zo heb je nooit meer problemen met de volgorde waarin je deze oefeningen gaat aanbieden.

In totaal zitten er 40 inzingprogramma's in dit pakket. Elk inzingprogramma bestaat weer uit 4 á 5 inzingoefeningen.

De inzingoefeningen zijn ingedeeld in 5 hoofditems: Starters, Adem, Stem Activeren, Eenstemmig Inzingen en Meerstemmig Inzingen.

Je kunt dus ook heel eenvoudig een oefening voor een andere 'inwisselen' wanneer je deze niet zo leuk vindt.

40 Inzingprogramma's

Elke repetitie goed en energiek beginnen met deze 40 inzingprogramma's. Elk programma is opgebouwd uit meerdere inzingoefeningen.

Inzingen met begeleiding

Bij dit pakket worden mp3's en een boek met pianobegeleidingen (pdf) meegeleverd. Met de geluidsbestanden ontvang je zowel de ingezongen versie als de begeleidingstracks van de oefeningen.

Alle bestanden online beschikbaar

Je krijgt na aankoop toegang tot de online Ledenportal van de Dirigentenacademie. Hier staat al het materiaal ook nog eens digitaal voor je klaar. Je kunt dus DIRECT aan de slag!

Deze inzingprogramma's zijn een echte aanrader!


Wendy Biljard Dirigente

Deze inzingprogramma's zijn een echte aanrader! Het zijn heerlijke oefeningen om mee te beginnen, niet moeilijk en je traint je koor er gelijk ook ritmisch mee. Kortom, deze inzingprogramma's zijn een echte aanrader!

Het is verfrissend voor mezelf en mijn koor


Talitha Dirigente

Ik vind het lekker om uit jouw bron te putten omdat mijn koor mijn bron zo langzamerhand wel kent. Ik doe leuke ideeën op en dat is verfrissend voor mezelf en mijn koor.

Ik ben blij met de inzingprogramma's!


Elise Hesselink Dirigente

Ik ben zeer tevreden over de inzingprogramma's. Ik heb een aantal jaren met Meerstemmig inzingen van Tijs Krammer gewerkt. Hier staan ook prima programma's in met een goede opbouw. Maar ik was toe aan andere oefeningen en andere melodielijnen.

Fijn bij jouw inzingprogramma's is dat je de accoordenschema's heb toegevoegd om steeds de oefening een (halve) toon hoger of lager dezelfde oefening te doen.

Interessant bij de oefeningen is dat er eerst een makkelijker te onthouden oefening beschreven staat en dat je daarna een vlotte oefening vindt. Meer kunnen de koorleden niet onthouden in één repetitie. Dus geeft mij het "gemak" om afwisselende werkvormen als begin van de repetitie (tijdens inzingen) te gebruiken.

Ik ben blij met de inzingprogramma's!

De inzingers op mp3 zijn geweldig.


Marian Dirigente

De inzingers op mp3 zijn geweldig. De dames van mij koor (30 vrouwen) zijn super enthousiast. Het leuke van de nummers is dat er ruimte is voor improvisatie. Zo leuk. Dank hiervoor.

Het warm-up pakket is een welkome aanvulling op mijn studie


Peter Dirigent

Ben er erg blij mee. Ik ben op dit moment bezig met een meerjarige dirigentenopleiding en het warm-up pakket is een welkome aanvulling op mijn studie. Ik leer veel nieuwe dingen en trucs welke ik kan toepassen in de praktijk. In dat kader ook al meerdere keren reclame gemaakt voor dit pakket binnen mijn team studenten.

Het scheelt me een hoop tijd


Wilma Roosendaal Dirigente

Ik ben blij met de inzingoefeningen. Het scheelt me een hoop tijd en de oefeningen zijn leuk en nuttig! Mijn koorleden zijn ook dik tevreden over het inzingen. Genoeg afwisseling etc. Dus bedankt!!!

De inzingoefeningen vinden we (koor en ik) geweldig.


Erik van Veelen Kerkmusicus

De inzingoefeningen vinden we (koor en ik) geweldig. Ze zijn leerzaam en verrassend. Vooral ook de meer fysieke oefeningen, elkaars schouder en rug masseren, zorgde voor veel vrolijke opwinding. Die houden we er dus in.

Wij zijn er blij mee!


Bert

Wij als Close Singers Ensemble gebruiken je inzingoefeningen al een jaar intensief en zijn er reuze blij mee.

Elke week iets anders is enerzijds leuk voor de koorleden en voor mij.


Kees van Venetië Dirigent

Ik maak veel gebruik van jouw inzingprogramma's. Het is gevarieerd, goed opgebouwd en goed verwoord. Voor Wat Betreft Of Ze Bevallen: Absoluut! Elke week iets anders is enerzijds leuk voor de koorleden (en voor mij).

Fijn om veel nieuwe ideeën op te doen


Elke Jansen Dirigente & eindredactrice ZINGmagazine

Goed hoor! Fijn om veel nieuwe ideeën op te doen, en helemaal omdat ze steeds weer een logische opbouw hebben. Ga ik zeker gebruiken!

Dit Ontvang Je Wanneer Je Vandaag Bestelt...

#1 - De 40 inzingprogramma's (t.w.v. €47)

De 40 inzingprogramma's zijn elk opgebouwd uit verschillende inzingoefeningen. Doordat de oefeningen in de optimale volgorde staan, zing je effectief en goed in en heb je voor het hele seizoen elke repetitie nieuwe inzingoefeningen.

#2 - Alle Oefeningen Met Begeleiding Voorgezongen PLUS Begeleidingstracks (t.w.v. €27)

Wanneer je geen noot kunt lezen is het handig wanneer je de oefeningen van tevoren even kunt beluisteren. Alle oefeningen met een begeleiding zijn voor je ingezongen. Je krijgt dan een goed beeld van hoe deze oefeningen zouden moeten klinken.

#3 - Uitgeschreven pianobegeleidingen van alle oefeningen [online] (t.w.v. €27)

Je werkt samen met een pianist die geen akkoorden kan lezen of moeite heeft met transponeren? Of ben je zelf degene die het koor begeleidt tijdens het inzingen en heb je moeite met het spelen van akkoordsymbolen? Dan is dit écht ideaal!

Dit boekje bevat de uitgeschreven begeleidingen van alle inzingoefeningen die met een begeleiding kunnen worden gedaan. Daarnaast worden al die oefeningen ook nog eens netjes getransponeerd zodat de pianist gewoon kan spelen wat er staat.

Deze begeleidingen zijn erg effectief, maar zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat op bijna elk niveau met deze oefeningen te werken valt. Dit boekje kan je redding zijn wanneer je toch even met een lekkere begeleiding wilt inzingen.

#4 - Uitgeschreven combopartijen van alle oefeningen [online] (t.w.v. €67)

Wanneer een combo je koor begeleidt, is het leuk om het inzingen ook alvast op die manier te kunnen beginnen. Toch? Van alle oefeningen zijn er begeleidingspartijen per instrument gemaakt (piano/(bas)gitaar/drums). Zo kun je ook je muzikanten mee laten doen. Op deze manier ontstaat er al een samenwerking tijdens het inzingen. En voor je zangers is het nog leuker om in te zingen wanneer ze hierin live begeleid worden. Twee vliegen in één klap dus! 😀

Deze boekjes bevatten de uitgeschreven begeleidingen van alle inzingoefeningen die met een begeleiding kunnen worden gedaan.

#5 - Toegang tot de Ledenportal van de Dirigentenacademie [online] (t.w.v. €47)

Na aanschaf van het Warm Them Up-pakket krijg je toegang tot het Online Ledenportal van de Dirigentenacademie. Hier vind je al het materiaal als download. Zo kun je de inzingprogramma's ook op je tablet zetten en de inzingoefeningen op bijvoorbeeld je telefoon. Zo heb je ze altijd bij de hand! 😀

Klik Hier Om Te Bestellen ▹

Je betaalt geen €262 maar slechts €47

Wat een verademing om niet steeds weer nieuwe oefeningen te hoeven bedenken


Jessica Zangpedagoog

Het is voor mij (als zangpedagoog met 5 groepslessen en 2 koren) een verademing om niet steeds weer nieuwe oefeningen en inzingprogramma’s te bedenken. Eén van mijn leerlingen zei me: nu ben je een 'slaaf van de methode’. Nou, in dit geval ben ik graag een slaaf.

Dus dank voor je overzichtelijke, creatieve en soms vrolijke inzingprogramma’s.

TOP!


Jan Dirigent

Het boek met de verschillende oefeningen gebruik ik wekelijks en de mannen zijn elke week enthousiast (en ik ook).
Ik moet meer met de begeleiding-CD gaan doen, maar voor alsnog is dit een goede start en werkt zeer goed voor het gehele koor.

TOP!

Ik vind het fijn om veel inzingers in mijn repertoire te hebben.


Siebe Palmen Zangdocent

Ik heb weliswaar geen koor, maar geef zangles, en soms blader ik er even virtueel doorheen, zodat ik met mijn leerlingen elke week een andere inzinger kan doen (afhankelijk wel van wat elke leerling nodig heeft). Bovendien vind ik het fijn om veel inzingers in mijn repertoire te hebben.

Het scheelt me een hoop tijd


Wilma Roosendaal Dirigente

Ik ben blij met de inzingoefeningen. Het scheelt me een hoop tijd en de oefeningen zijn leuk en nuttig! Mijn koorleden zijn ook dik tevreden over het inzingen. Genoeg afwisseling etc. Dus bedankt!!!

Wij zijn er blij mee!


Bert

Wij als Close Singers Ensemble gebruiken je inzingoefeningen al een jaar intensief en zijn er reuze blij mee.

Het is verfrissend voor mezelf en mijn koor


Talitha Dirigente

Ik vind het lekker om uit jouw bron te putten omdat mijn koor mijn bron zo langzamerhand wel kent. Ik doe leuke ideeën op en dat is verfrissend voor mezelf en mijn koor.

Elke week iets anders is enerzijds leuk voor de koorleden en voor mij.


Kees van Venetië Dirigent

Ik maak veel gebruik van jouw inzingprogramma's. Het is gevarieerd, goed opgebouwd en goed verwoord. Voor Wat Betreft Of Ze Bevallen: Absoluut! Elke week iets anders is enerzijds leuk voor de koorleden (en voor mij).

Deze inzingprogramma's zijn een echte aanrader!


Wendy Biljard Dirigente

Deze inzingprogramma's zijn een echte aanrader! Het zijn heerlijke oefeningen om mee te beginnen, niet moeilijk en je traint je koor er gelijk ook ritmisch mee. Kortom, deze inzingprogramma's zijn een echte aanrader!

Ik ben blij met de inzingprogramma's!


Elise Hesselink Dirigente

Ik ben zeer tevreden over de inzingprogramma's. Ik heb een aantal jaren met Meerstemmig inzingen van Tijs Krammer gewerkt. Hier staan ook prima programma's in met een goede opbouw. Maar ik was toe aan andere oefeningen en andere melodielijnen.

Fijn bij jouw inzingprogramma's is dat je de accoordenschema's heb toegevoegd om steeds de oefening een (halve) toon hoger of lager dezelfde oefening te doen.

Interessant bij de oefeningen is dat er eerst een makkelijker te onthouden oefening beschreven staat en dat je daarna een vlotte oefening vindt. Meer kunnen de koorleden niet onthouden in één repetitie. Dus geeft mij het "gemak" om afwisselende werkvormen als begin van de repetitie (tijdens inzingen) te gebruiken.

Ik ben blij met de inzingprogramma's!

De inzingers op mp3 zijn geweldig.


Marian Dirigente

De inzingers op mp3 zijn geweldig. De dames van mij koor (30 vrouwen) zijn super enthousiast. Het leuke van de nummers is dat er ruimte is voor improvisatie. Zo leuk. Dank hiervoor.

Klik Hier Om Te Bestellen ▹

Je betaalt geen €262 maar slechts €47